Bollywood acteur Aamir Khan niet meer in biopic Rakesh Sharma

0

Bollywood acteur Aamir Khan zou niet langer meer de hoofdrol spelen in de biopic over het leven van astronaut Rakesh Sharma.

Er werd recent gespeculeerd dat Bollywood acteur Aamir Khan Ranveer Singh graag in de rol van Rakesh Sharma zou willen zien. En dit terwijl hij zelf deze rol op zich neemt.

Maar nu wordt echter gezegd dat Aamir geen deel meer uitmaakt van de film. Volgens diverse bronnen heeft Aamir besloten zich terug te trekken. Hij heeft dit kenbaar gemaakt naar de makers. Hoewel zij dit heel erg jammer vinden, kunnen ze niets anders doen dan zijn beslissing te respecteren.

Aamir is recent benaderd door de makers van de biopic over het leven van Kishore Kumar. Wellicht dat de 52-jarige acteur heeft besloten om te tekenen voor deze biopic. Dit zou zeker een interessante ontwikkeling zijn, omdat ook Ranbir Kapoor zich voorbereid op deze film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.