Bollywood acteur Arjun Kapoor heeft een speciaal plekje in Parineeti’s hart

0

Bollywood actrice Parineeti Chopra geniet nog volop van het succes van haar laatste film Golmaal Again. Maar ze is nu ook alweer aan het werk aan haar volgende film Sandeep Aur Pinky Faraar, met in de hoofdrol Arjun Kapoor. En deze acteur heeft een speciaal plekje in haar hart.

“Wij zijn eigenlijk samen aan onze carrière begonnen, want Ladies vs Ricky Behl was een ensemble-cast. Ik heb echt een geweldige band met Arjun. Wij zullen ooit iets aardigs tegen elkaar zeggen, maar ik weet dat we van elkaar houden.”

“Op verjaardagen wensen wij elkaar geen Happy Birthday, maar spreken we gewoon over het leven. Er is veel sprake van liefde en loyaliteit. Ik sta altijd voor hem klaar en ik weet dat het wederzijds is. Hij is een van de meest speciale mensen in mijn leven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.