Tweede lied uit de Bollywood film Tiger Zinda Hai onthuld

0

De verwachtingen zijn hooggespannen voor de Bollywood film Tiger Zinda Hai. Het eerste lied uit de film was binnen de kortste keren al 50 miljoen keer bekeken. En met dit tweede nummer wordt in ieder geval bevestigd dat het album op weg is een groot succes te worden.

Dil Diyan Gallan is het perfecte liefdeslied voor ‘alle leeftijden’ en het zal je humeur opfleuren. In tegenstelling tot alle actiescenes zien we in dit nummer de chemie tussen Bollywood acteurs Salman Khan en Katrina Kaif. Dil Diyan Gallan heeft alles, van een diner bij kaarslicht in de Alpen tot een prachtig gechoreografeerde slowdance. Het hoogtepunt in dit nummer is het unieke portret van Katrina dat Salman op een bevroren meer tekende.

Het lied is gecomponeerd door het duo Vishal en Shekhar en gezongen door Atif Aslam. De tekst is geschreven voor Irshad Kamil. De video is bedacht en gechoreografeerd door Vaibhavi Merchant.

De Bollywood film Tiger Zinda Hai is geregisseerd door Ali Abbas Zafar en staat gepland voor een release op 22 december.

Bekijk de video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.