Abhishek en Aishwarya houden dochter weg uit de spotlights

Bollywood acteurs Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai Bachchan hebben tot nu toe geen problemen gehad om hun dochter in de spotlights te zetten door haar mee te nemen naar evenementen. Maar het lijkt erop dat hier nu verandering in gaat komen. De ouders vinden het nu genoeg.

Recent was Aaradhya Bachchan samen met haar ouders bij een evenement. De kleine werd direct omsingeld door de paparazzi die allemaal om haar heen stonden te schreeuwen en aan het ruziën waren voor de beste foto.

“Aaradhya is door haar moeder getraind in de manier waarop ze moet omgaan met de fotografen. Ze mag dan wel jong zijn, maar ze begrijpt heel duidelijk dat ze deel uitmaakt van een familie dat constant in het publieke domein leeft. De 6-jarige weet dat ze overal gevolgd zal worden. En zoals je kunt zien, heeft ze er ook totaal geen problemen mee. Je zou bijna zeggen dat ze een professional is”, aldus een vriend van de familie.

“Maar wat er recent is gebeurd heeft de familie laten inzien dat het wellicht geen goed idee is om de kleine meid overal mee naartoe te nemen. Wanneer fotografen te opdringerig worden, verandert de situatie. Zij denken er niet aan dat het hier om een kind gaat. Zij gaan voor eigen gewin, de mooiste foto. Deze opdringerigheid kan een heel ander effect op het kind hebben. Al het geschreeuw, getrek en geduw onderling kan een kind angstig maken en afschrikken. Het is beter om nu in te grijpen”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.