Bollywood acteur Varun Dhawan nog steeds met Natasha Dalal

Al enige tijd gaan er geruchten dat de relatie van Bollywood acteur Varun Dhawan op de klippen was gelopen. Het lijkt erop dat dit alleen maar een roddel was. Het stel is namelijk nog steeds samen.

De geruchten ontstonden nadat bekend werd dat Natasha heel graag wilde trouwen. De trouwplannen staan namelijk al enkele jaren op de planning, maar het lijkt er maar niet van te komen. Dit omdat Varun zich nu volledig wil richten op zijn carrière. Daarnaast was Natasha ook niet blij met zijn vriendschap met actrice Taapsee Pannu waarmee hij samenwerkte in Judwaa 2.

Het stel werd echter recent gespot op een huwelijk waar ze continue in elkaars gezelschap verkeerden. Hoewel Dhawan zijn relatie nooit heeft bevestigd is duidelijk te zien dat hij zeer gelukkig is met zijn vriendin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.