Bollywood acteur SRK niet in Dhoom 4

De afgelopen maanden doen geruchten de ronde dat Bollywood acteur Shah Rukh Khan de hoofdrol zal splen in de film Dhoom 4. De acteur ontkent dit nieuws.

“De film is mij niet aangeboden, tenminste nog niet. Aditya Chopra weet dat ik op dit moment niet beschikbaar ben. Ik heb niets getekend en werk momenteel aan de film van Anand L Rai. Laat mij deze eerste afronden, voordat we over de rest gaan speculeren”, aldus SRK.

“En YRF hoeft mij geen film aan te bieden. Wanneer Aditya mij belt met een aanbod doe ik het. Maar zij weten ook dat ik tot december geen enkele andere films aan mijn hoofd wil hebben. Zij begrijpen en respecteren dit.”

Hij voegt toe dat hij op dit moment ook rekening houdt met de actrices in de film van Anand L Rai. “Zowel Katrina als Anushka werken beide tegelijkertijd ook aan andere films. Ik wil nu volledig beschikbaar zijn, zodat ook zij geen vertraging oplopen met hun andere films.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.