Bollywood actrice Deepika Padukone in film Gustaakhiyaan?

0

Bollywood actrice Deepika Padukone is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de promotie van haar aankomende film Padmavati. Maar het lijkt erop dat de actrice ook nog eens zal tekenen voor de volgende grote productie van regisseur en producent Sanjay Leela Bhansali.

Het gaat om de Bollywood film Gustaakhiyaan. De rol was eerder bestemd voor Priyanka Chopra, maar zij bedacht zich en stapte uit het project. De rol is nu aangeboden aan Deepika, die er zeer enthousiast over is.

De film wordt geregisseerd door Jasmeet Reen en vertelt het levensverhaal van de dichter Sahir Ludhianvi. Deze rol wordt gespeeld door Bollywood acteur Abhishek Bachchan. Op dit moment horen we vrij weinig van hema. Hij is recent uit het project Paltan gestapt om zijn volledige aandacht aan dit project te kunnen schenken. Volgens diverse bronnen is de acteur inmiddels 12 kilo kwijt om er goed uit te zien voor deze film.

De opnames gaan begin 2018 van start en de release van de film is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.