Release Bollywood film Kedarnath uitgesteld

0

Bollywood fans hoopten volgend jaar juni Sara Ali Khan, de dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan en actrice Amrita Singh, op het grote scherm te kunnen zien schitteren. Ze moeten echter wat langer wachten.

De makers van de film Kedarnath hebben de release van de film uitgesteld tot in ieder geval eind 2018. Ze hadden namelijk de opbouw en uitwerking van een belangrijke scene in de film onderschat.

Het gaat hier om een scene betreffende de verwoestende overstromingen in Uttarakhand. De scene wordt in Mumbai opgenomen, waar een hele set wordt gebouwd om de overstroming na te bootsen. De makers willen het nu grootser aanpakken en dat idee gooit de planning overhoop. “De set wordt in februari opgezet en we hopen dan voor juni klaar te zijn”, zegt een productiemedewerker.

“Er wordt nu ook een team uit LA overgevlogen om ervoor te zorgen dat de special effects er uitmuntend uitzien op het witte doek. Er zullen liters water aan te pas komen om het effect van de overstroming te creëren. Het wordt een uitdaging, maar ik geloof heilig in de visie van Abhishek Kapoor,” aldus producent Prernaa Arora.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.