Bollywood acteur Sidharth Malhotra in volgende film Mohit Suri?

Hoewel de laatste film van Bollywood acteur Sidharth Malhotra, A Gentleman, is geflopt lijkt de acteur op het punt te staan om een nieuwe film te tekenen.

Volgens de laatste geruchten gaat het hier om een samenwerking met Mohit Suri. In 2014 werkte het duo samen aan de Bollywood film Ek Villain. Enige tijd geleden heeft Mohit Sidharth benaderd voor zijn volgende film, maar Malhotra wees hem destijds af. Maar nu schijnt de acteur alsnog interesse te hebben.

Mohit heeft ook al een gesprek gehad met Bollywood acteur Farhan Akhtar. Hij reageerde zeer enthousiast. Er werd aanvankelijk gesuggereerd dat Aditya Roy Kapur de hoofdrol zou spelen, maar blijkbaar wordt het toch Sidharth.

Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.