Bollywood acteur Aamir Khan is bang om imago te verliezen

Bollywood acteur Aamir Khan is een filmmaker en acteur waar vele nieuwkomers graag mee willen werken. Hij is ook een acteur die graag experimenteert en op het eerste gezicht nergens bang voor is. Maar toch heeft hij een angst: en dat is om zijn titel als ster kwijt te raken en zijn imago.

“Ik ga zeker niet ontkennen dat ik nooit bang ben om mijn titel van ster kwijt te raken en mijn imago. Dat is een gedachte die mij angstaanjagende gedachte.”

“Ik weet nog dat ik het script van Dangal in mijn handen kreeg. Ik was erg onder de indruk van het verhaal, maar ik had net Dhoom 3 en PK achter de rug. Ik had een six-pack en ik was een ster. Mijn eerste gedachte was: moet ik dit wel doen? Als ik deze film nu doe dan word ik oud en dik. Wat zullen mijn fans wel niet denken? Ik hoop niet dat ik fans kwijtraak. Ik was bang om mezelf te veranderen. ”

De acteur is binnenkort te zien in de Bollywood film Secret Superstar, een film die hij tevens produceert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.