Bollywood film Student of the Year 2 in de problemen?

Bollywood acteur Tiger Shroff heeft meer dan een jaar geleden getekend voor de hoofdrol in de film Student of the year 2. De opnames van de film zijn nog niet van start, omdat de makers de rest van de cast nog niet compleet hebben. Maar ze maken zich nu ook een beetje zorgen over hun hoofdrolspeler.

Volgens de laatste geruchten hebben de twee flopfilms van Tiger producent Karan Johar en regisseur Punit Malhotra aan het twijfelen gebracht. Het duo is nu bezig om te kijken welke veranderingen ze in het script kunnen aanbrengen. En mocht dat voor hen niet uitkomen, dan hopen ze een grote naam aan de film te kunnen binden.

Dharma Productions zet alles op alles om ervoor te zorgen dat deze film een commercieel succes wordt, en het lijkt erop dat ze niet echt meer veel vertrouwen hebben in de naam Shroff.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.