Biopic over leven Bollywood acteur Om Puri in de maak

Er komt een biopic over het leven van Bollywood acteur Om Puri. Dit maakte zijn ex-vrouw Nandita kort geleden bekend.

Nandita schreef de biografie over het leven van Om Puri en heeft plannen om deze te verfilmen. “Ik ga het boek verfilmen. Ik wil een biopic maken over het leven van Omji. Daarbij neem ik delen uit het boek en maak ik ervan hoe hij het graag zou willen, als een inspirerend verhaal.”

Op dit moment denkt Nandita nog niet aan de casting. Eerst moet de screenplay geschreven worden en daarna komt het moeilijke gedeelte. “Wij ontwikkelen op dit moment met een paar mensen de screenplay. Dit is geen makkelijke taak. Het script is het belangrijkst wanneer je een film wilt maken. Laten we dat eerst afronden voordat we gaan kijken naar de cast.”

Om Puri overleed in januari 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.