Bollywood acteur Saif Ali Khan hoopt op een hit met Chef

Bollywood acteur Saif Ali Khan, die momenteel bezig is met de promotie van zijn film Chef, hoopt dat de film een hit wordt.

Saif, die na Race 2 niet veel hits heeft gehad, hoopt dat Chef het tij kan keren. “Het is inderdaad belangrijk dat Chef een hit wordt, anders moet ik mij serieus gaan afvragen wat er mis gaat met mijn carrière. Het beïnvloedt het imago van een ster. Een ster moet hits leveren. Toch heeft het niet mijn zelfvertrouwen beschadigd”, aldus Saif.

Behalve Chef heeft de acteur ook enkele andere projecten lopen, zoals Akshat Verma’s Kaalakandi en Nikkhil Advani’s Bazaar. Hij is ervan overtuigd dat ook deze films zeer succesvol zullen worden. Saif is zich ervan bewust dat hij bepaalde scripts moet mijden om ook zelf beter te presteren.

“Ik ben bewust op zoek naar beter werk, en betere regisseurs om mee te werken. Dat helpt mij op lange termijn.”

Chef is een remake van de gelijknamige Hollywood film. De film staat gepland voor een release op 6 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.