Bollywood regisseur Arbaaz Khan voelt geen druk voor succes

Bollywood regisseur Arbaaz Khan zegt dat hij niet onder druk staat om hits te leveren, ondanks dat hij niet veel is gezien sinds Dabangg 2.

“Ik realiseerde mij dat hits je overkomen. Je kunt het niet creëren. Toen ik Dabangg produceerde had ik besloten om gewoon een goede film af te leveren. Ik wist niet dat het een van de meest iconische films van deze generatie zou worden. Daar moet je bescheiden over zijn. Deze dingen gebeuren”, zegt Arbaaz.

“Zelfs toen Salim-Javed aan Sholay werkten, wisten ze dat de film speciaal zou worden. Wanneer je aan een film werkt, voel je dat je aan een goed product werkt. Maar je kunt nooit vaststellen of het geschiedenis zal schrijven. Niemand wist dat Sholay over 25 jaar nog steeds indrukwekkend zou zijn.”

“Ik denk dat vandaag de dag de angst voor succes is verdwenen. Je kunt niet bestaan of doorgaan met je leven wanneer je je laat beïnvloeden door dergelijke gedachten, succes en angst. Het idee is om te blijven innoveren, hard werken en proberen om je verder geen zorgen maken over het gevolg”, aldus Arbaaz.

1 REACTIE

  1. So het heeft wel heel lang geduurd maar ja eindelijk hij is wijzer geworden… Goed man, better laat dan nooit…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.