Bollywood acteur John Abraham tekent een komedie

Bollywood acteur John Abraham heeft al een tijdje geen komedie meer gedaan. De acteur hoopte dat iemand met een goed script zou komen en het Anees Bazmee heeft geluisterd. John tekent binnenkort voor de film Sade Saati.

Anees bevestigt het nieuws. “John en ik vinden het geweldig om samen te werken. We wilden al enige tijd opnieuw samenwerken, maar het kwam er maar niet van. Recent hebben we elkaar gesproken en enkele ideeën doorgenomen. Hij was er enthousiast over het concept van Sade Saati, maar we hebben nog geen andere zaken besproken omdat ik bezig was met Mubarakan. We spreken elkaar binnenkort om zaken af te handelen.”

“Er is tevens een ander script dat zeer goed bij hem past. Dat is tevens een romantische komedie. Ook dat verhaal sprak hem aan. Wellicht dat we beide films kunnen doen”, voegt Anees toe.

De laatste Bollywood film van Anees Bazmee getiteld Mubarakan, met in de hoofdrollen Anil Kapoor, Arjun Kapoor, Ileana D’Cruz en Athiya Shetty, werd een groot succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.