Bollywood film niet getiteld Katrina Meri Jaan

De titel van de Bollywood film van Aanand L Rai is nog niet bekend. Enige tijd geleden deed een gerucht de ronde dat een van de keuzes was Katrina Meri Jaan, maar tot grote verrassing van velen was Bollywood actrice Katrina Kaif het hier niet mee eens.

“Ik speel een actrice in de film, maar ik speel niet mezelf. Mijn personage is geen Katrina Kaif noch heet ze Katrina. Dus uiteraard kan de film geen Katrina Meri Jaan gaan heten”, aldus Katrina.

De andere reden is dat Katrina’s personage in de film heel erg op haar lijkt. Daar was Katrina echter niet zo blij mee en heeft toen gevraagd of er enkele aanpassingen konden worden gemaakt. “Het script was geschreven met het idee dat Katrina Katrina zou spelen en Shah Rukh Khan haar grootste fan. Katrina heeft de makers toen gevraagd om de naam van het personage aan te passen om niet het idee te wekken dat de film is gebaseerd op haar leven”, aldus een productiemedewerker.

De opnames voor de film zijn in volle gang. De film staat gepland voor een release op 21 december 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.