Bollywood acteur Sanjay Dutt weigert nieuwe film te promoten op tv

De comeback film van Bollywood acteur Sanjay Dutt, getiteld Bhoomi, is klaar voor release. Maar daarvan is nog weinig te merken.

Tegenwoordig krijgen Bollywood films veel aandacht tijdens Indiase tv-programma’s. De acteurs worden uitgenodigd bij de opnames en doen dan gezellig mee in een scene of als jurylid bij een realityshow. Sanjay Dutt weigert mee te doen aan deze trend.

“De producent staat bekend om zijn agressieve promotiestrategieën en Sanjay is totaal het tegenoverstelde. Het is voor de producent niet makkelijk om Sanjay te overtuigen om meer hype rond de film te creëren”, aldus een productiemedewerker.

Ook vrienden van Sanjay proberen hem ervan te overtuigen dat het promoten van de film zeer belangrijk is voor het succes. “De producent heeft hem er echt van moeten overtuigen dat een paar shows het verschil kunnen maken om een groter publiek te bereiken. Sanjay heeft nu wel ingestemd om deel te nemen aan Sa Re Ga Ma Pa L’il Champs, omdat het een show is voor kinderen en hij houdt van kinderen. Maar verschijnen in tv-series doet hij niet”, voegt hij toe.

Sanjay zegt dat de geruchten niet waar zijn. “Ik doe mee aan alle promotieactiviteiten die gepland staan.”

Bhoomi staat gepland voor een release op 22 september 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.