Vier releases voor Bollywood acteur Saif Ali Khan

2

In al zijn jaren dat hij al werkzaam is lijkt 2017 het drukste jaar te worden van Bollywood acteur Saif Ali Khan.

Naast de drie films die al op de planning stonden is besloten om ook zijn vierde film dit jaar uit te brengen. De film is getiteld Bazaar. De film is geregisseerd door Gauravv K Chawla, een protegé van producent Nikkhil Advani. Bazaar vertelt het verhaal van een persoon die er alles aan doet om het te maken in het criminele circuit van Mumbai en dat doet op zijn eigen voorwaarden.

Saif heeft de afgelopen jaren een zeer rustige fase doorgemaakt. In 2016 had hij geen enkele release en in 2015 kwam alleen de film Phantom uit. Dit jaar verscheen Rangoon. Geen van deze films maakten enige indruk, maar zijn acteerwerk werd wel gewaardeerd.

Naast Bazaar verschijnen dit jaar ook nog Chef en Kalakaandi.

2 REACTIES

  1. Vind hem vergeleken met Shahrukh Khan een top acteur! Jammer genoeg probeert Shahrukh Khan uit jaloezie al jaren zijn cariere te dwarsbomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here