Bollywood actrice Kriti Sanon niet in Baaghi 2

In een recent interview gaf Bollywood actrice Kriti Sanon aan dat ze graag weer met Tiger Shroff zou willen werken. Het stel maakte samen in 2014 hun debuut in de Bollywood film Heropanti. Volgens de geruchten zou Kriti zijn benaderd voor de film Baaghi 2, maar zij ontkent dit nieuws.

“Ik ben niet benaderd voor Baaghi 2. Ik zou heel graag weer willen werken met Tiger. We hebben nog altijd contact met elkaar, maar zien elkaar veels te weinig. Dat komt natuurlijk ook omdat wij het allebei druk hebben met onze carrière en de helft van de tijd niet in de stad zijn.”

Op dit moment werkt Kriti aan de Bollywood film Bareilly Ki Barfi en daarna volgt een rustige periode. Ze uit de wens dat ze ook heel graag met Ranbir Kapoor en Amitabh Bachchan zou willen werken. “Deze twee acteurs staan echt wel op mijn verlanglijstje”, zegt ze lachend.

Haar film Raabta staat gepland voor een release op 9 juni en daarna volgt Bareilly Ki Barfi op 21 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.