Bollywood actrice Priyanka Chopra gaat Hindi-film produceren

0

Nadat Bollywood actrice Priyanka Chopra haar eerste stappen als producent zetten in regionale cinema, Punjabi en Marathi, hoopt ze binnenkort haar eerste Hindi-film te co-produceren.

Geruchten gaan dat haar productiebedrijf Purple Picture Productions een samenwerking aangaat met Viocom18 Motion Pictures.

“Ik denk met mijn hart en niet met mijn hoofd. Ik ben instinctief en niet impulsief. Geld is niet mijn einddoel. Als dat zo was, dan had ik nooit de keuze gemaakt om regionale films te gaan produceren. Om geld te verdienen is het bereik niet toereikend. Als je geld wilt verdienen, moet je een Bollywood film produceren. We zijn nog klein en nieuw als producent. Wij hebben nog veel te leren”, aldus Priyanka Chopra.

Op de vraag of ze het script zelf gaat schrijven antwoordt ze nee. “Ik ben niet zo getalenteerd. Ik houd van schrijven. Ik heb met de meest getalenteerde schrijvers ter wereld gewerkt – in Bollywood, aan Quatico. Maar ik heb niet genoeg kennis om dit zelf te doen. Maar ik zie wel toe op de vormgeving van het verhaal.”

Wanneer de film van start gaat en wie de hoofdrolspelers zijn wordt later dit jaar bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here