Eerste trailer Bollywood film Half Girlfriend is uit

Je verwacht entertainment en goede muziek van een Bollywood film die gebaseerd is op een bestseller van Chetan Bhagat. Met Mohit Suri aan het stuur heb je niet alleen een goede regisseur, maar een goede regisseur met een goed gevoel voor muziek. En dat is wat je terugvindt in de trailer van de Bollywood film Half Girlfriend.

De trailer is entertainend vanaf de eerste scene. Hier zien we een jongen uit Bihar, die geen woord Engels spreekt. “Ik wil graag in het Hindi antwoorden.” De trailer gaat dan verder met het liefdesverhaal en introduceert Shraddha Kapoor.

De tweede helft van de trailer is gevuld met veel drama. Typisch Mohit Suri! Het nummer Main Phir Bhi Tumko Chahunga is prachtig en geeft weer hoe krachtig liefde is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.