Bollywood acteur Vidyut geeft les in vechtkunst aan kansarme kinderen

Bollywood acteur Vidyut Jammwal, die de nieuwe actieheld in Bollywood is, vervult deze rol ook in het echte leven. De vechtsportliefhebber geeft in zijn vrije tijd les in de vechtkunsten aan kansarme kinderen in Mumbai en Kerala.

“Vidyut heeft zich aangesloten bij de organisatie Mixed Martial Arts (MMA) en is een van onze instructeurs. Hij gaat kinderen coachen in diverse vechtsporten. De instructeurs, die deel uitmaken van Vidyut’s stuntteam, hebben een reguliere baan naast hun stuntwerk. Maar ze staan allemaal klaar voor deze kinderen vanuit hun liefde voor de vechtsport”, aldus een organisatielid.

Vidyut zegt dat de liefde voor de vechtsport hen heeft geïnspireerd om deze stap te nemen.”Al mijn jongens komen uit een zeer bescheiden milieu. Maar hun inzet voor de vechtkunst is hun drijfveer. Zij trainen niet alleen met mij, maar ze maken deel uit van mijn stuntteam voor mijn films. Wij zijn blij dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij door deze jongeren kennis te laten maken met de vechtkunst. Hun enthousiasme en wil om te leren ontdekken geeft ons weer kracht.”

Vidyut is binnenkort te zien in de Bollywood film Baadshaho.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.