Bollywood acteur Salman Khan zal nooit een autobiografie schrijven

Eerder vandaag was Bollywood acteur Salman Khan als eregast aanwezig bij de onthulling van de autobiografie van voormalig actrice Asha Parekh. Het boek, getiteld ‘The Hit Girl’ is geschreven in samenwerking met journalist Khalid Mohammed.

Aan Bollywood acteur Salman Khan werd gevraagd of we ooit een autobiografie van hem konden verwachten, maar hij antwoordde volmondig nee. “Nee. Ik ben van mening dat het een van de dapperste stappen is in het leven om een autobiografie uit te brengen. Maar dit zal mij nooit lukken.”

Hij voegde er lachend aan toe: “Ik denk dat Dharam ji (Dharmendra) wel begrijpt waarom!”

Asha Parekh was een van de topactrices in Bollywood in de periode van 1959 tot 1973. Ze is ondermeer bekend van de films Kati Patang, Teesri Manzil en Upkar.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.