Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan binnenkort weer aan het werk

In april, ongeveer vier maanden na de geboorte van haar eerste kind, gaat Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan weer gewoon aan het werk. En ze kan niet wachten om opnieuw voor de camera te staan.

In een recent interview spreekt Kareena over het moederschap en haar werk. Zij is van mening dat vrouwen meesters zijn in het multitasken en voorziet geen problemen om een goede balans te creeren tussen werk en gezin.

“Ik heb altijd een balans gecreëerd in mijn leven tussen mijn werk en mijn huwelijk. Mensen dachten dat ik dat niet zou kunnen of willen, maar ik deed het. En ik ben van plan om dat te blijven doen. Vrouwen kunnen makkelijker multi-tasken. Vandaag de dag zie je steeds meer werkende vrouwen. Wanneer je een gezin hebt betekent het niet dat je thuis moet zitten. Je kunt prima een balans slaan tussen werk en gezin.”

De 36-jarige actrice neemt het leven zoals het komt. “Iedere dag is weer anders. Ik geniet van dit moment. Het is de mooiste fase van mijn leven.” Dat gezegd hebbende voegt ze toe dat ze nu merkt dat er veel verantwoordelijkheid komt kijken bij het ouderschap.

Kareena heeft nu twee maanden de tijd om zich voor te bereiden op haar volgende Bollywood film getiteld Veere Di Wedding. “Ik ben druk bezig te trainen en mijn lichaam weer in vorm te krijgen. Ik kan niet wachten om weer voor de camera te staan”, zegt ze lachend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.