Bollywood acteur Arshad Warsi was drie jaar werkloos

Hij maakte een succesvol debuut met de Bollywood film Tere Mere Sapne, maar acteur Arshad Warsi zegt dat hij na de release bijna drie jaar lang werkloos was totdat de films Seher en Munna Bhai MBBS aan hem werden aangeboden.

De acteur, die verscheen in veelgeprezen films als Waisa Bhi Hota Hai, Ishqiya en Jolly LLB, zegt dat zijn vrouw een constante steun was voor hem.

“Na mijn eerste film zei iedereen: ‘jij bent verdomd goed’. Maar toen de volgende films flopten was mijn carriere voorbij. Ik had geen baan totdat de films Waisa Bhi Hota Hai, Seher en natuurlijk Munna Bhai mij werden aangeboden”, aldus Arshad.

“Ik was ruim drie jaar werkloos. Gelukkig had mijn vrouw een baan en konden we de rekeningen betalen. Maar drie jaar lang heb ik niet geacteerd. Ik deed vage klusjes, maar geen films”, voegt hij toe.

Arshad bleef zijn best doen, omdat hij in zichzelf geloofde. “Wanneer je je werk of je talent niet kent, dan raak je onzeker van jezelf. Wanneer je weet wat je te bieden hebt, dan straal je dat uit. En op een gegeven moment wordt dat erkend.”

De 48-jarige acteur kijkt nu uit naar de release van de Bollywood film Irada. Het is de eerste ecologische thriller. De film staat gepland voor een release op 17 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.