Bollywood actrice Rani Mukherjee keert terug op het witte doek

Bollywood actrice Rani Mukerji, die nu al meer dan drie jaar geen films heeft gemaakt, maakt zich op voor een comeback.

De 38-jarige actrice, die in 2014 voor het laatst te zien was in de Bollywood film Mardaani, heeft zich de afgelopen drie jaar volledig op haar huwelijk en het moederschap gestort. Maar het is weer tijd om verder te gaan.

Volgens de laatste berichten maakt Rani haar comeback uiteraard in een productie van Yash Raj Films. De opnames beginnen in april. De actrice krijgt 45 dagen om zich voor te bereiden op haar rol. De film wordt geregisseerd door Siddharth P Malhotra.

“Het script is klaar en Rani krijgt 45 dagen om te trainen voor de rol. Je zult verstelt staan van het personage. Dit verwacht je echt niet. Er is nog geen acteur vastgelegd voor de hoofdrol”, aldus een productiemedewerker.

Het verhaal is gebaseerd op een maatschappelijk probleem. Het is niet zo gek om te bedenken dat Rani zich nu richt om karakterrollen. Ook Rani’s laatste film behandelde een zeer gevoelig onderwerp, namelijk kindhandel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.