Mallika Sherawat keert niet terug naar Bollywood?

Bollywood actrice Mallika Sherawat is al enige tijd aan het daten met haar Franse vriend, Cyrille Auxenfans. De 40-ajrige actrice schijnt het zo erg naar haar zin te hebben in Frankrijk, dat ze geen behoefte meer heeft aan de glitter en glamour van Bollywood.

Volgens de laatste geruchten woont ze overigens niet alleen samen met haar vriend, maar zijn ze enkele weken geleden zelfs in het huwelijksbootje gestapt. Mallika houdt zelf de lippen stevig op elkaar en wil dit nieuws noch bevestigen noch ontkennen.

Het stel zou na het film festival van Cannes zijn getrouwd. Ze zijn al bijna twee jaar samen en dit leek een goed moment om te gaan trouwen. “Mallika voelt zich helemaal thuis in Frankrijk. Ze omarmt de rol van huisvrouw en volgt zelfs kooklessen zodat ze ook Franse maaltijden voor haar vent kan bereiden. Ze is een zeer huiselijk type”, aldus een vriend van de familie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.