Bollywood acteur Ranveer Singh heeft maar matig succes bij YRF

Dat de Bollywood film Befikre geen Dilwale Dulhania Le Jayenge zou worden wisten we allemaal. Maar dat de film het zo slecht zou doen, in binnen- en buitenland, had zelfs Yash Raj Films niet verwacht.

Het productiemaatschappij heeft veel successen gekend, maar hun film deal met Ranveer Singh blijk verre van geweldig te zijn.

Met uitzondering van zijn debuutfilm Band Baaja Baaraat uit 2010 is het succes van Ranveer bij Yash Raj Films zeer teleurstellend. Films als Ladies Vs Ricky Bahl (2011), Gunday (2014) en Kill Dil (2014) zijn geflopt. En ook Befikre ontving rampzalige reacties in India, Engeland en de Verenigde Staten.

De feiten op een rijtje. “We weten nu waarom Befikre Adi’s testproject was zonder Shah Rukh Khan. Denk je echt dat SRK zou hebben ingestemd met zo’n script? Een film waarin een meisje tegen een jongen zegt dat hij een agent in Parijs een klap moet geven? Het ergste dat in DDLJ gebeurde was dat SRK een krat bier uit een winkel meenam, en hij had er nog voor betaald ook”, aldus een medewerker van YRF.

“Het ontbreekt de film aan waardigheid en Ranveer ontbreekt het aan zelfrespect. Als ik Sanjay Leela Bhansali was zou ik zijn enthousiasme in toom houden. Als ik er zo over nadenk, als je Ram Leela en Bajirao Mastani uit zijn filmografie haalt, dan heeft hij nog maar een ander succes in zijn carrière gehad- Lootera”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.