Dochter Bollywood acteur Saif Ali Khan moet wachten op debuut?

De dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan en actrice Amrita Singh, Sara Ali Khan, moet voorlopig nog even wachten op haar grote debuut. De jongedame zou volgend jaar haar debuut maken tegenover Tiger Shroff, maar producent Karan Johar heeft andere plannen voor haar.

Karan heeft aangegeven dat hij Sara graag wil laten debuteren in een van zijn films. Het gerucht ging dat het zou gaan om de film Student of the Year. Maar na een weloverwogen besluit geeft Karan aan dat dit misschien niet het juiste moment is. Hij wil haar namelijk laten debuteren met Aryan Khan, de zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan.

“Karan heeft Sara gevraagd nog even geduld te hebben, omdat hij een veel groter project voor haar in gedachte heeft. Hij wil haar laten debuteren met Aryan Khan. Aryan studeert momenteel film in Amerika en zou pas over drie jaar terugkeren. Of Sara daar geduld voor heeft valt te bezien”, aldus een familievriend.

Shah Rukh Khan zou serieus aan het nadenken zijn voor het debuut van zijn zoon. Hij gaf in een eerder interview aan dat hij niet weet of de jongen achter voor de schermen het gelukkigst zou zijn. “Daar moet hij nog achterkomen. Hij doet momenteel een filmstudie en daarna zien we vanzelf wel wat hij wil gaan doen.”

Heeft Sara geduld om nog enkele jaren te wachten of zal ze zich laten verleiden door een andere producent voor haar grote debuut? Wij houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.