Bollywood actrice Vidya Balan zwanger?

Het regent berichten dat Bollywood actrice Vidya Balan zwanger zou zijn. Het bericht volgde nadat Vidya met haar man in een ziekenhuis werd gespot. De 37-jarige actrice ontkent het nieuws.

“Siddharth (echtgenoot) en ik waren op vakantie in Dubai toen ik ernstige pijn in mijn buik voelde. Ik kreeg koorts en werd gediagnosticeerd met nierstenen. We hadden geen keus om terug te keren naar Mumbai. De dokter adviseerde mij volledige bedrust”,aldus Vidya.

“Toen we terug waren in Mumbai moest ik voor controle naar de dokter. Ze hebben opnieuw een test gedaan maar er bleek niets aan de hand te zijn. Daar was ik blij mee. De dokter zei dat het soms zo is dat nierstenen verdwijnen met de urine en dat is wat er is gebeurd. Ik ben weer gezond en wel. Het is wel jammer dat ik wat werk moest missen”, voegt ze toe.

Op de vraag of ze van plan was om aan kinderen te beginnen antwoordde ze: “Ik geloof niet in plannen. Ik heb mijn beroep niet eens gepland.”

Vidya was onlangs te zien in de Bollywood film Kahaani 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.