Bollywood zanger Arijit Singh neemt speciaal nummer op voor Padmavati

De populaire Bollywood zanger Arijit Singh is een van de grote favorieten van regisseur Sanjay Leela Bhansali. Hij maakte al deel uit van de soundtracks van zijn vorige films en het grote nieuws is dat Sanjay hem heeft gevraagd om een speciaal nummer op te nemen voor zijn nieuwe Bollywood film Padmavati.

“Arijit zat in Kolkata voor de viering van de Durga Pooja. De filmmaker benaderde hem voor het nummer. Ze hebben het lied besproken en Arijit heeft iets voorgezongen. Sanjay was hier razend enthousiast over. De jonge zanger keerde terug van het festival en nam onlangs het lied op. Ik kan wel onthullen dat dit een van de hoogtepunten van de film wordt”, aldus een productiemedewerker.

De Bollywood film Padmavati, met in de hoofdrollen Ranveer Singh, Deepika Padukone en Shahid Kapoor, staat gepland voor een release in november 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.