Bollywood actrice Deepika in KWK met Vin Diesel?

Deepika en Vin DieselOnlangs gingen geruchten dat Bollywood actrice Deepika Padukone samen met Bollywood acteur Shahid Kapoor in de talkshow Koffee with Karan zou verschijnen. Maar de redactie kreeg ineens een veel interessanter idee. Waarom zouden ze Deepika niet samenbrengen met Vin Diesel?

Deepika maakt volgend jaar haar grote Hollywood debuut met de film xXx: Return of Xander Cage. De film staat gepland voor een release op 19 januari.

“Deepika maakt volgend jaar haar debuut in Hollywood. Het productiebedrijf heeft ideeën om Vin naar India te halen om de film te promoten. Koffee with Karan is het perfecte platform om Deepika en Vin samen te brengen en de film de nodige publiciteit te geven”, aldus een productiemedewerker.

Het zou fantastisch zijn om deze twee acteurs samen in de talkshow te hebben. Laten we hopen dat dit te realiseren is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.