Bollywood acteur Abhishek Bachchan over stap naar Hollywood

Abhishek BachchanBollywood sterren als Priyanka Chopra en Deepika Padukone hebben inmiddels hun eerste Hollywood film opgenomen. Andere Bollywood acteurs als Anil Kapoor, Anupam Kher, Amitabh Bachchan en Aishwariya Rai Bachchan gingen hen al voor.

Er is veel te doen over de overstap die Bollywood acteurs maken naar Hollywood. Iedereen heeft er zijn mening over. Terwijl de een het als verraad ziet, ziet de ander het als een verrijking. Bollywood acteur Abhishek Bachchan ziet het als een inspiratie.

“Grenzen vervagen en de wereld wordt steeds kleiner. Het is een mooie kans om talent uit te wisselen. Ik zou iedere project dat mij inspireert met beide handen aangrijpen, ongeacht de taal.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.