Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan uitgerekend op 20 december

Kareena_Kapoor001Bollywood acteur Randhir Kapoor, vader van actrice Kareena Kapoor Khan, kan niet wachten om opnieuw opa te worden. Hij bevestigde onlangs de datum waarop zijn jongste dochter is uitgerekend.

“Kareena heeft haar zwangerschap goed doorstaan. Wij kunnen niet wachten om de kleine in onze armen te houden. Ze is uitgerekend op 20 december. Kareena en de baby zijn allebei gezond.”

“Op dit moment is nog niet te zeggen of ze de natuurlijk weg neemt of zal kiezen voor een keizersnee. De doktoren zullen daar nog over adviseren. Dit ligt uiteraard helemaal aan de positie van de baby en de gezondheid van Kareena. Wij kijken allemaal in ieder geval uit naar de geboorte van ons kleinkind”, aldus Randhir Kapoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.