Bollywood acteur Shahid Kapoor voelde zich misplaatst als jurylid

ShahidKapoor2015Bollywood acteur Shahid Kapoor, die vorig jaar zijn grote tv-debuut maakte als jurylid van de dance realityshow Jhalak Dikhla Jaa, heeft besloten om dit jaar niet terug te keren. De 35-jarige acteur, die zelf als danser is begonnen, voelde zich niet helemaal op zijn plaats als jurylid.

“Ik voelde mij als jurylid een buitenbeentje tijdens de show. Ik vond het leuk om enkele afleveringen te presenteren, maar als jurylid voelde het enigszins vreemd. Zeker wanneer je zulke getalenteerde juryleden naast je hebt zitten. Dan wordt het voor mij heel lastig om commentaar te geven op wie dan ook. Zo goed ben ik nog niet.”

Daarnaast had hij het probleem dat hij niet echt in staat was om een negatieve beoordeling te geven of kandidaten te bekritiseren. “Ik kan geen slechte dingen zeggen. Het was erg moeilijk om de prestaties te bekritiseren”, zegt hij lachend.
 
Hij voegt toe dat hij zeker geen afscheid neemt van televisie, maar dat hij open staat om tv-programma’s te presteren. “Jureren wordt het in ieder geval niet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.