Krijgt Bollywood film Dil Chahta Hai een vervolg?

DCHGisteren was het precies vijftien jaar geleden dat de Bollywood cultklassieker Dil Chahta Hai werd uitgebracht.

De film, dat het debuut markeerde van Bollywood regisseur Farhan Akhtar, sloot geheel aan bij de denkwijze van de jonge generatie vanwege de emotionele diepgang en soulvolle muziek. Farhan deelde zijn herinnering op Twitter.

“Dil Chahta Hai is 15 jaar geworden. Dank u allen die de film mogelijk maakten en aan allen die het levend houden. Grote knuffel!”

En dat niet alleen. De 42-jarige regisseur gaf een hint dat er wellicht een vervolg op deze film op komst is. Een groot fan van Bollywood acteur Aamir Khan bedankte de filmmaker voor het maken van de film en vroeg hem of er een vervolg op komt. Farhan wist dit noch te bevestigen noch te ontkennen.

“Houd Twitter in de gaten!”, antwoordde hij cryptisch op de vraag.

Dil Chahta Hai, met in de hoofdrollen Aamir Khan, Preity Zinta, Saif Ali Khan, Akshaye Khanna, Sonali Kulkarni en Dimple Kapadia, werd beschouwd als een mijlpaal in Bollywood. Het gaf filmmakers de vrijheid om meer films van het genre coming-of-age uit te proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.