Bollywood film Ek Tha Tiger krijgt een vervolg

Ek Tha tiger MashallahVolgens de laatste geruchten is het volgende project van Bollywood acteur Salman Khan een vervolg op de succesvolle Bollywood film Ek Tha Tiger.

De film, die naar verluidt voorlopig Tiger Zinda Hai is getiteld, zal niet worden geregisseerd door Kabir Khan (de regisseur van het origineel), maar door Ali Zafar Abbas. Ali werkte recent nog samen met Salman aan Sultan.

Kabir heeft het project vrijwillig afgestaan in verband met zijn andere werkzaamheden. Hij staat Ali wel voortdurend bij en spreekt hem regelmatig over het script.

Fans van de acteur waren zichtbaar opgewonden toen het nieuws bekend werd. Op Twitter was Tiger Zinda Hai zelfs een trending topic.

Iedereen is nieuwsgierig naar het idee van Tiger Zinda Hai. Gaat deze film verder vanaf het punt waar het origineel is geëindigd? En blijft Katrina Kaif in haar rol als de Pakistaanse ISI agente Zoya? Gezien het feit dat Katrina goed bevriend is met Ali en met hem heeft samengewerkt in zijn eerste film Mere Brother Ki Dulhan, lijkt haar aanwezigheid niet geheel onwaarschijnlijk.

De makers hopen begin volgend jaar te kunnen beginnen met de opnames en hopen op een release met Eid 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.