Bollywood franchise Golmaal krijgt vierde deel

golmaal_640x480_Bollywood acteur Ajay Devgn en Bollywood regisseur Rohit Shetty gaan opnieuw samenwerken. Het hit duo van de films Golmaal, Golmaal Returns, Golmaal 3 en Singham is nu terug met het vierde deel uit de franchise van Golmaal. De film gaat heten Golmaal Again!

Het nieuws werd vandaag door filmjournalist Taran Adarsh bekendgemaakt op Twitter. “Ajay Devgn en Rohit Shetty slaan opnieuw de handen ineen voor het vierde deel van de #Golmaal franchise, getiteld Golmaal Again. De film staat gepland voor een release met Diwali.”

Wie de vrouwelijke hoofdrol zal vervullen in dit vierde deel is niet bekend. Het twitterende filmpubliek heeft in ieder geval wel een mening…namen als Deepika Padukone en Kareena Kapoor passeren regelmatig de revue. De laatstgenoemde zal in verband met haar zwangerschap wellicht de film weigeren.

De aankondiging van het vierde deel volgt op het 10e jubileum van het eerste deel. Golmaal: Fun Unlimited verscheen op 14 juli 2006. De film werd een daverend succes.

Golmaal Again, met in de hoofdrollen Ajay Devgn, Arshad Warsi en Tusshar Kapoor, staat gepland voor een release met Diwali 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.