Pooja Hegde: “Ik vond het onderwerp Mohenjo Daro erg saai”

pooja-hegde_640x480_.jpgPooja Hegde, die nieuwkomer die haar grote debuut op het witte doek maakt met de Bollywood film Mohenjo Daro, vond geschiedenis en dan met name het onderwerp over de stad Mohenjo Daro erg saai tijdens haar schooltijd.

“Ik vond het hoofdstuk over Mohenjo Daro ongelooflijk saai en verveelde mij suf. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik ooit de hoofdrol zou spelen in een film die precies die periode ontdekt”, aldus Pooja.

Ze voegt toe dat ze wel een verandering ziet in de huidige generatie waar het geschiedenis betreft. “De jongeren van nu zijn geïnteresseerd in verschillende dingen en willen het fijne ervan weten. Ze zijn niet bang om de geschiedenisboeken in te duiken.”

Pooja hoopt dat de film de nieuwsgierigheid van het publiek zal prikkelen. “Deze film is de visie van Ashutosh Gowarikar over de stad Mohenjo Daro tijdens de Indusbeschaving. Ik hoop dat het publiek het leuk zal vinden en wordt geprikkeld om meer te weten te komen over die tijdsperiode.”

De Bollywood film Mohenjo Daro, met in de hoofdrollen Hrithik Roshan en Pooja Hegde, staat gepland voor een release op 12 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.