Zijn Bollywoodsterren Ranveer Singh en Deepika Padukone verloofd?

bajirao1Dat Bollywood acteur Ranveer Singh al enige tijd een relatie heeft met de prachtige Bollywood actrice Deepika Padukone is allang geen geheim meer. Volgens de laatste geruchten is het koppel inmiddels verloofd en zijn ze er helemaal klaar voor om volgend jaar in het huwelijksbootje te stappen.

Hoewel beide acteurs nooit echt openlijk de relatie hebben erkend, maakt Ranveer er geen geheim van verliefd te zijn op Deepika. Tijdens de IIFA Awards bedankte hij Deepika en zei dat ‘niets hem gelukkiger maakte dan haar aanwezigheid’.

De tortelduifjes zijn van plan om binnenkort samen met beide families op vakantie te gaan om de trouwplannen te bespreken. Enkele familieleden zijn zelfs al begonnen met de eerste voorbereidingen.

Ranveer is net terug in Mumbai, nadat hij enige tijd in Parijs verbleef voor de opnames van zijn nieuwste film Befikre. Bij terugkomst werd hij direct gebombardeerd met vragen over zijn vermeende verloving. Hij ontkende het nieuws niet. “Ik ben net terug jongens en ik word nu al bestookt met vragen. We gaan het zien!”, antwoordde hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.