Bollywood Boulevard Festival in Den Haag

FILMS_FB_VERSIEKomend weekend vindt er weer een nieuwe editie plaats van het jaarlijks terugkerend Bollywood Boulevard Festival in Theater aan het Spui in Den Haag. Een weekend lang, op 20, 21 en 22 mei, wordt u met films, dans en muziek meegenomen in de betoverende wereld die Bollywood heet. Met een filmpremière, nostalgische films, zinderende muziek & zangprogramma’s en prachtige dansoptredens.

Kom en beleef Bollywood met de films : Bajirao Mastani, Mother India, Kuch Kuch Hota Hai, Care of Footpath, Devdas, Sholay, Sanam Teri Kasam en de musical Ek Taj Ki Kahani. Alle films zijn Engels ondertiteld.

De kaarten kosten slechts € 5,00 en zijn online te koop via www.bollywoodboulevard.nl. In de voorverkoop haalt u de kaarten bij Govinda Tours (Kempstraat 256, Den Haag) of aan de kassa van Theater aan het Spui (Spuiplein 187, Den Haag). Beleef 3 dagen het beste uit Bollywood dat u wordt aangeboden door HiD TV Kijk voor meer informatie op : www.bollywoodboulevard.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.