Stapt Bollywood ster Salman Khan eind dit jaar in het huwelijksbootje?

Salman KhanEen van de dingen die fans waarderen aan Bollywood acteur Salman Khan is zijn bachelor tag. Al jaren wordt hij bestookt met vragen over een mogelijk huwelijk. Eerst nog toen hij een relatie had met actrice Katrina Kaif en nu de Russische presentatrice Lulia Vantur. De 50-jarige acteur geeft niets om de mening van een ander, zolang hij maar gelukkig is. Toch lijkt er verandering in de komen. De acteur lijkt er klaar voor om de volgende stap te zetten.

Het gerucht gaat dat de 50-jarige acteur eind dit jaar in het huwelijksbootje zal stappen. Hij vindt dat het wel genoeg is geweest en ziet een toekomst met de Russische dame. Maar volgens de laatste berichten is het niet liefde dat op de eerste plaats komt om deze stap te nemen. Salman’s moeder schijnt ziek te zijn, maar ze hoopt haar zoon nog altijd te zien trouwen. En Salman, de goede zoon dat hij is, wil niets liever dan haar grootste wens vervullen.

Wie had ooit gedacht dat Salman Khan een andere reden dan liefde zou kiezen om te gaan trouwen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.