Bollywood actrice Nargis Fakhri naar Amerika om medische redenen

Kick Nargis-TeaserEen uit de hand gelopen ruzie tussen Bollywood koppel Nargis Fakhri en Uday Chopra zou ervoor hebben gezorgd dat Nargis, temidden van alle promotionele werkzaamheden voor haar films, met een gebroken hart het vliegtuig in is gestapt richting Amerika. Maar volgens haar woordvoerder is de actrice niet naar Amerika vanwege een ruzie, maar vanwege medische redenen.

“Nargis is niet van plan om te stoppen met Bollywood noch is ze vertrokken vanwege relatieproblemen. Nargis is uitgeput. Die meid heeft het afgelopen jaar aan drie film tegelijkertijd gewerkt en die intense werkuren zijn niet voor iedereen weggelegd. Ze is de laatste tijd niet lekker en liep met meerdere verwondingen – een gescheurde hamstring, knieverwonding, een probleem met haar oogkas en lood en arsenicum vergiftiging.”

“Ze kreeg koorts en kon niet doorgaan met de promotie van haar aankomende films. Als gevolg hiervan hebben artsen volledige rust geadviseerd. Alles rondom Azhar was netjes afgerond, maar omdat haar toestand verslechterde hebben we besloten om te stoppen met de activiteiten rondom Housefull 3. Ze zal nu een maand in New York verblijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.