Bollywood acteur Sushant Singh Rajput bevestigt relatiebreuk

Sushant Singh RajputAl enige tijd doen geruchten de ronde dat de relatie tussen Bollywood acteur Sushant Singh Rajput en zijn vriendin Ankita Lokhande voorbij is. Beide acteurs zwegen in alle toonaarden, maar lieten via tweets doorschemeren dat er inderdaad sprake was van een breuk.

Volgens diverse bronnen zou een van de redenen van de breuk te maken hebben met de nieuw verworven sterrenstatus van Sushant. Ankita zou hier niet mee om kunnen gaan en greep vaak naar de fles. Daarnaast gingen er geruchten dat Sushant iets met collega Kriti Sanon zou hebben, waar hij nu mee aan een film werkt. Ook zou Ankita druk uitoefenen op Sushant om te trouwen en een gezinnetje te starten. Sushant was hier nog niet klaar voor.

Terwijl vriendin Ankita nog de hoop koesterde op een verzoening, bevestigt de 30-jarige acteur nu via Twitter dat de relatie definitief voorbij is.

“Noch is zij een alcoholist en noch ben ik een rokkenjager. Mensen groeien uit elkaar en dat is jammer. Klaar!”

Het nieuws van de relatiebreuk verscheen in maart en werd vol ongeloof ontvangen. Sushant en Ankita ontmoette elkaar op de set van de tv-show Pavitra Rishta in 2009. In 2011 besloot Sushant zijn geluk te gaan beproeven in Bollywood en met succes. Twee jaar later maakte hij zijn debuut met Kai Po Che!

Sushant werkt momenteel aan de film Raabta en binnenkort is hij te zien in de biopic MS Dhoni: An Untold Story.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.