“Iedereen heeft een mening over je in Bollywood”

MeeraMeera Chopra, het nichtje van Bollywood actrice Priyanka Chopra, zegt dat de filmindustrie op vooroordelen draait. Het is een zeer gewaagde uitspraak voor de actrice die haar debuut maakte in 2014 met de film Gang of Ghosts en binnenkort te zien is in de film 1920 London.

“Iedereen heeft een mening over je. Veel mensen zijn bang om voor hun mening uit te komen en zeggen een ding in je gezicht en iets anders achter je rug om. Je moet dus twee keer nadenken voordat je iets zegt en in de gaten houden tegen wie je het zegt.”

De jonge actrice is blij dat er ook mensen zijn als haar co-acteur Sharman Joshi, met wie je open en eerlijk kan praten. “Niet iedereen is zoals hem. Hij zal dingen niet verkeerd opvatten.”

Meera, die in Zuid-India een glansrijke carrière heeft, wil zich voor nu alleen maar richten op haar carrière in Bollywood. “Ik ben een typische Punjabi meid en wil nu werken in mijn eigen taal. Ik voel mij hier thuis en ben erg gelukkig met de Hindi films die ik krijg aangeboden.”

1920 London is geregisseerd door Tinu Suresh Desai en is het derde deel in de 1920 franchise. De film verschijnt aanstaande vrijdag wereldwijd in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.