Bollywood acteurs Alia en Varun in Badrinath Ki Dulhania

varun-dhawan-alia-bhatt_640x480_Bollywood acteurs Varun Dhawan en Alia Bhatt, die samen in 2014 in de succesvolle romantische komedie film Humpty Sharma Ki Dulhania waren te zien, komen opnieuw samen voor de nieuwe Bollywood film van regisseur Shashank Khaitan getiteld Badrinath Ki Dulhania.

Varun deelde het nieuws via Instagram. “We zijn weer terug! Dit is de eerste poster van de film Badrinath Ki Dulhania. De film staat gepland voor een release met Holi op 10 maart 2017. We gaan op 3 mei van start met de opnames! Wens me geluk! Deze film is gek, grappig en romantisch!”

De film wordt geproduceerd door Dharma Productions en Fox Star Studios.

Laten we hopen dat ook het vervolg net zo grappig is als het origineel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.