Bollywood film Commando 2 beter dan het eerste deel

Vidyut-JamwalDe nieuwe actieheld in Bollywood is genaamd Vidyut Jamwal. De 35-jarige acteur kondigt het vervolg aan op zijn succesvolle Bollywood film Commando en zegt dat deze in veel opzichten beter is dan de eerdere film.

“De commando’s doen het beter dit keer. De film zit vol actie, betere actie en het verhaal is beter. We steken er veel tijd, geld en moeite in. Ik heb alle vertrouwen in ons team dat er alles aan doet om dit deel groter en beter te maken”, aldus Vidyut.

Vidyut hoopt dat het publiek ook ditmaal zal genieten van de film. “Er staan dit jaar verschillende actiefilms op de planning en de respons zal verschillen. dit is allemaal afhankelijk van de manier waarop is gefilmd, verhaallijn en uiteraard ook de hoofdrolspelers”, voegt hij eraan toe.

Commando 2 wordt geproduceerd door regisseur Vipul Shah Amrutlal. Dankzij Vipul’s Bollywood films Force en Commando ontving Vidyut zijn erkenning als acteur.

Elke acteur heeft een film dat hem zijn identiteit verschaft. “Dankzij Vipul kreeg ik Force en Commando. Ik ben blij dat Commando mij die erkenning heeft gegeven.

Vidyut is een van de weinige acteurs die professioneel getraind is in diverse vechtsporten. Zijn talent toonde hij in diverse films en veel actiescènes doet hij zelfs zonder veiligheidskabels. En hoewel hij nu bekendstaat als de nieuwe actieheld in Bollywood, staat de acteur absoluut open voor andere genres.

“Ik sta absoluut open voor andere genres, maar actie is toch het genre waar mijn hart ligt.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.