“Als ik slecht presteer ligt het aan de regisseur”

sonamkapoor_Bollywood actrice Sonam Kapoor wordt volop geprezen voor haar vertolking van Neerja Bhanot in de biografie Neerja. De 30-jarige fashionista drukt met deze film eindelijk haar stempel als actrice, maar het succes lijkt haar nu al naar haar hoofd te stijgen.

In een recent interview zegt de actrice dat haar acteerprestatie geheel afhankelijk is van haar regisseur.

“Ik ben een acteur die zich compleet laat sturen door een regisseur. Wanneer de regisseur tevreden is dan heb ik mijn werk goed gedaan. Dus wanneer ik goed presteer, dan is dat te danken aan mijn regisseur. Wanneer ik slecht presteer is het ook te danken aan de regisseur.”

We vragen ons af wat al die eerdere regisseurs van Sonam hier nu op zullen reageren.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.