Rishi Kapoor speelt geen matchmaker voor zoon Ranbir Kapoor

rishikapoor-ranbir-kapoorBollywood veteraan Rishi Kapoor faalt nooit om zijn mening te geven en is mede daardoor een sensatie op Twitter. De acteur geeft zijn mening over alles, zelfs het liefdesleven van zijn zoon Bollywood acteur Ranbir Kapoor.

Ranbir staat de laatste weken in de spotlights vanwege zijn relatiebreuk met vriendin Katrina Kaif. Vader Rishi Kapoor geeft aan dat hij graag ziet dat zijn zoon trouwt, maar dat dit helemaal aan hem ligt.

“Natuurlijk wil ik dat hij gaan settelen. Hij is nu 33. Maar dat gezegd hebbende, het is aan hem met wie hij dit doet. Ik heb mijn vader nooit gevraagd met wie ik zou moeten trouwen. Ik ging alleen naar hem toe voor zijn zegen. Ranbir zoekt ook niet naar onze goedkeuring, alleen ons zegen. Maar ik zal nooit matchmaker gaan spelen voor hem.”

“Ranbir is zeer gepassioneerd over films. Hij heeft een duidelijk doel en een goed beeld wat hij wil bereiken”, voegt de 63-jarige acteur toe.

De focus ligt momenteel bij zijn carrière, maar we hopen uiteraard dat hij spoedig de liefde van zijn leven vindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.