Bollywood acteur Sanjay Dutt weer op vrije voeten

SanjayDuttBollywood acteur Sanjay Dutt kuste de grond en groette de vlag toen hij vanochtend de gevangenis verliet na het voltooien van zijn straf.

“Ik heb 23 jaar op deze dag moeten wachten”, zegt hij tegen verslaggevers bij hem thuis. “Ik ben geen terrorist. Ik was gearresteerd vanwege illegaal wapenbezit. Ik verzoek jullie om mij niet neer te zetten als iemand die is veroordeeld naar aanleiding van de aanslag in 1993.”

De 56-jarige acteur werd buiten opgewacht door zijn vrouw, zijn twee kinderen en filmmaker Rajkumar Hirani. Hij overhandigde zijn vrouw Rs.440. Dit bedrag heeft hij verdiend met het maken van papieren zakken.

“Er is geen makkelijke weg naar vrijheid”, aldus Sanjay.

Nadat de acteur aankwam in Mumbai ging hij direct naar de beroemde Siddhivinayak tempel waar hij de God Ganesha bedankte. Vervolgens ging hij door naar het graf van zijn moeder Nargis en daarna volgde de weg naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.